Kaş Deprem : 12 KASIM DÃœZCE DEPREMÄ° | KaÅŸ / Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu .

Antalya açıklarındaki 6'lık deprem sonrası . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) saat 08:32'de gerçekleşen . Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol .

Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. buyuk ortadogu projesi bolunmus turkiye haritasi buyuk
buyuk ortadogu projesi bolunmus turkiye haritasi buyuk from antalyatv.com
Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) saat 08:32'de gerçekleşen . Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Antalya'nın kaş ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Antalya valisi ersin yazıcı, kaş açıklarında meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak , "şu ana kadar gelen bilgilere göre . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu .

Afad deprem dairesi başkanlığı'nın geçtiği son dakika verisine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08:32'de 6 . Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Antalya'nın kaş ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Antalya açıklarındaki 6'lık deprem sonrası . Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü.

Antalya'nın kaş ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. 12 KASIM DÃœZCE DEPREMÄ° | KaÅŸ
12 KASIM DÃœZCE DEPREMÄ° | KaÅŸ from i.pinimg.com
Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Antalya valisi ersin yazıcı, kaş açıklarında meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak , "şu ana kadar gelen bilgilere göre . Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) saat 08:32'de gerçekleşen .

Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) saat 08:32'de gerçekleşen . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya açıklarındaki 6'lık deprem sonrası . Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.

Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya'nın kaş ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) saat 08:32'de gerçekleşen . Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde .

Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Bunlar da Covid-19 villaları... Halk evde kalırken
Bunlar da Covid-19 villaları... Halk evde kalırken from odatv4.com
Antalya'nın kaş ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde .

Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Antalya açıklarındaki 6'lık deprem sonrası . Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Antalya'nın kaş ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu .

Kaş Deprem : 12 KASIM DÃœZCE DEPREMÄ° | KaÅŸ / Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu .. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın geçtiği son dakika verisine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08:32'de 6 . Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.