Νεα Μακρη Φωτια - Qd2r1l0tvwnqrm : Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη .

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Megalh Fwtia Sth Nea Makrh Se Yfesh Ta Pyrina Metwpa Kataggelies Gia Emprhsmo Binteo Ellada Iefimerida Gr
Megalh Fwtia Sth Nea Makrh Se Yfesh Ta Pyrina Metwpa Kataggelies Gia Emprhsmo Binteo Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). P76nkl8ia3pfxm
P76nkl8ia3pfxm from slpress.gr
Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός.

Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Kybuisnsqmudum
Kybuisnsqmudum from artemidanews.gr
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Νεα Μακρη Φωτια - Qd2r1l0tvwnqrm : Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη .. Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: